fixfile.info


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

setup.exe 15.0.26004.1 built by: D15REL

Emri i dosjes: setup.exe
Madhësia e dokumentit: 0.5 mb.
Date: 14.02.2017 19:41

shkarko

0.5 mb.

Përshkrim: Setup
Të paraqesë versionin: 15.0.26004.1 built by: D15REL
Emri i brendshëm: setup.exe
Drejtën e autorit ligjore: © Microsoft Corporation. All rights reserved.
Filename origjinale: setup.exe
Version i produktit: 15.0.26004.1

Emri Site: www.qipoint.com
Shkarko url: http://apps.qipoint.com/appupdates/essentials/SharePointEssentialsLiteClient.zip
Url prind: http://www.qipoint.com/product/product&path=0&product_id=81&catId=59
Titulli prind: SharePoint Essentials Toolkit
Fotografi prind: SharePointEssentialsLiteClient.zip

setup.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim setup.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje setup.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemi OperativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë setup.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi setup.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.


setup.exe shkarkime: 0
shkarko, 0.5 mb.

http://apps.qipoint.com/appupdates/essentials/SharePointEssentialsLiteClient.zip
Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
commonrtp.exe - Setup Factory Setup lëshimi commonrtp.exe - Setup Factory Setup lëshimi axess_scu_setup_127.exe - Setup Launcher axess_scu_setup_127.exe - Setup Launcher setup32.exe - Programi Setup Updd lightanalysisaddin_150501_2014_comm1.31_debit06302016_wson.exe - Aplikimi Setup setup.exe - Programi Setup Updd insight360_addin_r16r2_20161222.exe - Aplikimi Setup setup64.exe - Programi Setup Updd googleupdatesetup.exe - Setup

Contacts