fixfile.info


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

pacesetup.exe 5.4.1.254

Emri i dosjes: pacesetup.exe
Madhësia e dokumentit: 4.3 mb.
Date: 05.10.2006 18:28

shkarko

4.3 mb.

Përshkrim: Setup Launcher
Të paraqesë versionin: 5.4.1.254
Emri i brendshëm: Setup
Drejtën e autorit ligjore: Copyright (C) 2004 Macrovision Corporation
Filename origjinale: Setup.exe
Emri i produktit: InterLok Driver K
Version i produktit: 5.4.1

Emri Site: www.avidcustomerassociation.com
Shkarko url: http://akmedia.digidesign.com/support/compressed/VENUESlightyRudeComp_32658.zip
Url prind: http://www.avidcustomerassociati...plugins/slightly-rude-compressor
Titulli prind: Pak kompresor i vrazhdë Audio Plug-in | Avid
Fotografi prind: VENUESlightyRudeComp_32658.zip

pacesetup.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim pacesetup.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje pacesetup.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemi OperativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë pacesetup.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi pacesetup.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.


pacesetup.exe shkarkime: 0
shkarko, 4.3 mb.

http://akmedia.digidesign.com/support/compressed/VENUESlightyRudeComp_32658.zip
Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
pacesetup.exe - Setup Launcher pacesetup.exe - Setup Launcher pacesetup.exe - Setup Launcher pacesetup.exe - Setup Launcher pacesetup.exe - Setup Launcher pacesetup.exe - Setup Launcher pacesetup.exe - Setup Launcher pacesetup.exe - Setup Launcher pacesetup.exe - Setup Launcher

Contacts