fixfile.info


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

mercurial.python27.dll 2.7.9

Emri i dosjes: mercurial.python27.dll
Madhësia e dokumentit: 2.35 mb.
Date: 10.12.2014 14:25

shkarko

2.35 mb.

Përshkrim: Python Core
Të paraqesë versionin: 2.7.9
Emri i brendshëm: Python DLL
Drejtën e autorit ligjore: Copyright © 2001-2014 Python Software Foundation. Copyright © 20
Filename origjinale: python27.dll
Emri i produktit: Python

Emri Site: software.sil.org
Shkarko url: http://downloads.sil.org/FieldWorks/8.3.10/BTE/FW8310_BTE_B.exe
Url prind: http://software.sil.org/fieldworks/download/fw-8310/
Titulli prind: FieldWorks 8.3.10 - FieldWorks
Fotografi prind: FW8310_BTE_B.exe

mercurial.python27.dll shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim mercurial.python27.dll mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje mercurial.python27.dll:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemi OperativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë mercurial.python27.dll në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi mercurial.python27.dll të drejtorive: System ose System32 ose System64.


mercurial.python27.dll shkarkime: 0
shkarko, 2.35 mb.

http://downloads.sil.org/FieldWorks/8.3.10/BTE/FW8310_BTE_B.exe
Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
python25.dll - Python Core python24.dll - Python Core python26.dll - Python Core python26.dll - Python Core python26.dll - Python Core python25.dll - Python Core python25.dll - Python Core python23.dll - Python Core python27.dll - Python Core mercurial.python27.dll - Python Core

Contacts