fixfile.info


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

liftbridgechorusplugin.dll 2.6.0.0

Emri i dosjes: liftbridgechorusplugin.dll
Madhësia e dokumentit: 0.17 mb.
Date: 09.11.2017 13:55

shkarko

0.17 mb.

Përshkrim: LiftBridge-ChorusPlugin
Të paraqesë versionin: 2.6.0.0
Emri i brendshëm: LiftBridge-ChorusPlugin.dll
Drejtën e autorit ligjore: Copyright эя SIL 2010-2017
Filename origjinale: LiftBridge-ChorusPlugin.dll
Emri i produktit: FLEx Bridge

Emri Site: software.sil.org
Shkarko url: http://downloads.sil.org/FieldWorks/8.3.10/BTE/FW8310_BTE_B.exe
Url prind: http://software.sil.org/fieldworks/download/fw-8310/
Titulli prind: FieldWorks 8.3.10 - FieldWorks
Fotografi prind: FW8310_BTE_B.exe

liftbridgechorusplugin.dll shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim liftbridgechorusplugin.dll mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje liftbridgechorusplugin.dll:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemi OperativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë liftbridgechorusplugin.dll në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi liftbridgechorusplugin.dll të drejtorive: System ose System32 ose System64.


liftbridgechorusplugin.dll shkarkime: 0
shkarko, 0.17 mb.

http://downloads.sil.org/FieldWorks/8.3.10/BTE/FW8310_BTE_B.exe
Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
liftbridgechorusplugin.dll - LiftBridge-ChorusPlugin liftbridgechorusplugin.dll - LiftBridge-ChorusPlugin liftbridgechorusplugin.dll - LiftBridge-ChorusPlugin liftbridgechorusplugin.dll - LiftBridge-ChorusPlugin liftbridgechorusplugin.dll - LiftBridge-ChorusPlugin liftbridgechorusplugin.dll - LiftBridge-ChorusPlugin liftbridgechorusplugin.dll - LiftBridge-ChorusPlugin liftbridgechorusplugin.dll - LiftBridge-ChorusPlugin liftbridgechorusplugin.dll - LiftBridge-ChorusPlugin liftbridgechorusplugin.dll - LiftBridge-ChorusPlugin

Contacts