fixfile.info


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

icudt54.dll 54, 1, 0, 0

Emri i dosjes: icudt54.dll
Madhësia e dokumentit: 0.81 mb.
Date: 03.09.2015 19:00

shkarko

0.81 mb.

Përshkrim: ICU Data DLL
Të paraqesë versionin: 54, 1, 0, 0
Drejtën e autorit ligjore: Copyright (C) 2014, International Business Machines Corporation
Filename origjinale: icudt54.dll
Emri i produktit: International Components for Unicode
Comments: http://icu-project.org

Emri Site: software.sil.org
Shkarko url: http://downloads.sil.org/FieldWorks/8.3.10/BTE/FW8310_BTE_B.exe
Url prind: http://software.sil.org/fieldworks/download/fw-8310/
Titulli prind: FieldWorks 8.3.10 - FieldWorks
Fotografi prind: FW8310_BTE_B.exe

icudt54.dll shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim icudt54.dll mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje icudt54.dll:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemi OperativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë icudt54.dll në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi icudt54.dll të drejtorive: System ose System32 ose System64.


icudt54.dll shkarkime: 0
shkarko, 0.81 mb.

http://downloads.sil.org/FieldWorks/8.3.10/BTE/FW8310_BTE_B.exe
Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
icudt40.dll - ICU Data DLL icudt40.dll - ICU Data DLL icudt40.dll - ICU Data DLL icudt40.dll - ICU Data DLL icudt40.dll - ICU Data DLL icudt40.dll - ICU Data DLL icudt40.dll - ICU Data DLL icudt40.dll - ICU Data DLL icudt40.dll - ICU Data DLL icudt40.dll - ICU Data DLL

Contacts