fixfile.info


Games
Converters
Shërim
Piktura
Paraqesë Shoferët
Codecs
Antiviruses
Lojtaret
Marrësit
Regjistrues
Videos
DLLs

Faqet e internetit

fw8310_bte_b.exe 1, 0, 0, 0

Emri i dosjes: fw8310_bte_b.exe
Madhësia e dokumentit: 176.99 mb.
Date: 27.11.2017 15:30

shkarko

176.99 mb.

Përshkrim: paketë software në një arkiv të ngjeshur me vetë-heqës dhe installer.
Të paraqesë versionin: 1, 0, 0, 0
Emri i brendshëm: 7ZSfxNew
Filename origjinale: Setup.exe
Emri i produktit: SIL Software Package
Comments: Në bazë të 7-zip SFX drejtën e autorit © 2005-2007 Oleg N. Scherbakov

Emri Site: software.sil.org
Shkarko url: http://downloads.sil.org/FieldWorks/8.3.10/BTE/FW8310_BTE_B.exe
Url prind: http://software.sil.org/fieldworks/download/fw-8310/
Titulli prind: FieldWorks 8.3.10 - FieldWorks

fw8310_bte_b.exe shkarko falas.
Nëse ju merrni një gabim fw8310_bte_b.exe mungon:
- Ju mund të provoni për të shkarkuar këtë skedar dhe ngjitur në directory ku zhdukur
Nëse ju merrni një gabim në dosje fw8310_bte_b.exe:
- Mundohuni për të zëvendësuar atë me këtë një të tillë.

Nëse kjo nuk ndihmon, provoni të kopjoni këtë skedar tek directory e sistemit të sistemit tuaj operativ.
Sistemi OperativLista sistemi
Windows 95, 98, MEC:\Windows\System
Windows NT, 2000C:\WinNT\System32
Windows XP, Vista, 7, 8C:\Windows\System32
64-bit WindowsC:\Windows\System64

Nëse ju nuk mund të gjeni dritaret directory provoni:
1. Shtypni dhe mbani Windows kyç në tastierën tuaj, pastaj shtypni butonin R.
2. Shkruani komandën "cmd" dhe shtypni Enter
3. Në një dritare komanduese të hyjë në komandën "set systemroot" dhe shtypni Enter. Ajo do të shfaq directory sistemit.
4. Bëni kopje rezervë fw8310_bte_b.exe në kompjuterin tuaj
5. Shkarko dhe kopje fotografi fw8310_bte_b.exe të drejtorive: System ose System32 ose System64.


fw8310_bte_b.exe shkarkime: 0
shkarko, 176.99 mb.

http://downloads.sil.org/FieldWorks/8.3.10/BTE/FW8310_BTE_B.exe
Të gjitha urls për të shkarkuar këtë skedar: 1 lidhje
fw830alpha1_bte_b.exe - paketë software në një arkiv të ngjeshur me vetë-heqës dhe installer. fw830alpha2_bte_b.exe - paketë software në një arkiv të ngjeshur me vetë-heqës dhe installer. fw835beta5_bte_b.exe - paketë software në një arkiv të ngjeshur me vetë-heqës dhe installer. fw833beta3_bte_a.exe - paketë software në një arkiv të ngjeshur me vetë-heqës dhe installer. fw834beta4_bte_a.exe - paketë software në një arkiv të ngjeshur me vetë-heqës dhe installer. fw834beta4_bte_b.exe - paketë software në një arkiv të ngjeshur me vetë-heqës dhe installer. fw836rc1_bte_b.exe - paketë software në një arkiv të ngjeshur me vetë-heqës dhe installer. fw837rc2_bte_b.exe - paketë software në një arkiv të ngjeshur me vetë-heqës dhe installer. fw838_bte_b.exe - paketë software në një arkiv të ngjeshur me vetë-heqës dhe installer. fw830alpha2_se_b.exe - paketë software në një arkiv të ngjeshur me vetë-heqës dhe installer.

Contacts